Ovo je posljednje zlo u Zadruzi: Gagi Đogani žestoko izvrijeđao Zoricu Marković zbog Slobe i Lune! (FOTO)


Poznato je da je Gagi Đogani, Lunin otac, mnogo aktivniji na društvenim mrežama nego što je spreman da predstavnicima medija odgovori na pitanja o rijaliti šouu "Zadruga" i njegovoj mezimici.

Sada je prekinuo tišinu jednom objavom na Instagramu, kritikujući ponašanje Zorice Marković prema Luni, ali i njenom dečku Slobi.

"Ovo je posljednje zlo u Zadruzi! Takva joj uloga! Zorica ulazi, izlazi, ja ko roditelj je samo gledam, kako bezobrazna udara po mom djetetu. Nadam se da Pink neće više slati više ovakve Zorice do finala. Dosadni su! Sujetna ljubomorna Zorica! Luna i Sloba Zorici ništa nisu loše uradili, rekli? Gledamo ih godinama... po meni su ugašeni. Jelena u bolnici, Mića ugašen, Saška odradila posao, otišla kući. Gdje će ti duša Zorice? Unutra su već osam mjeseci, zatvoreni! Ti udaraš po djeci koja se samo vole. Vidiš da su prolupali, ne znaju više šta rade i pričaju, a ti udri po njima! Luna i Sloba su sve jači i jači. Narod je željan ljubavi! Daće Bog da sve to izdrže. Ja vjerujem u Lunu i Slobu. Očekujem brz izlazak na kapiju, Zorice. Idi kući! Izgubila! Slobi svaka čast! Primjer kako se brani iskrena prava ljubav!" potpisao je Gagi fotografiju.

Primjedbe