VOĆNA FANTAZIJA: Brz i jednostavan kolač, kremast, voćni, bez pečenja…

Sastojci:
Podloga:
 30 dag mljevenih petit keksa
 100 ml mlijeka
 100 ml slatkog vrhnja

Krema:
1 l mlijeka
 3 pudinga s okusom slatkog vrhnja
 20 dag šećera
 4 vrećice želatine
 500 ml slatkog vrhnja
 25 dag mascarponea
 50 dag smrznutog šumskog voća
 šlag

Priprema:
Mljevene kekse prelijte mlijekom i slatkim vrhnjem, sve dobro promiješajte i utisnite u kalup. Stavite na hladno dok radite kremu. 

Skuhajte puding i 10 dag šećera u mlijeku. 
Želatinu stavite u vodu da nabubri pa je dodajte u topli puding i dobro promiješajte da se otopi. Zatim odmah u još toplo dodajte mascarpone i tučeno slatko vrhnje. 
Odmrznuto voće posipajte preostalim šećerom, ja sam ga malo posipala i krušnim mrvicama. 
Na podlogu od keksa uliti polovicu kreme, na nju rasporediti voće i preliti ga preostalom kremom. 
Stavite u zamrzivač na sat-dva da se dobro stegne. Ukrasite šlagom. 
Ja sam imala žele od brusnica pa sam ga malo zagrijala i pokapala po kolaču.

Primjedbe